Afgeronde workshops, (basis)cursussen, lezingen, Alle nieuwsberichten

Workshop Beeldhouwen in Hout, 4 februari 2024

Een trotse cursist van Anja Jonker

Data en tijdstip:

Zondag 4 februari 2024
van 10.00 tot 16.00 uur
Onder leiding van Anja Jonker

Anja Jonker timmert al langer aan de weg als het gaat om beeldhouwen in hout. Zij heeft bij Perspectief een eigen houtgroep waar zeer fraaie houten kunstwerken gemaakt worden.

Op zondag 4 februari verzorgt Anja een workshop “Beeldhouwen in hout”. Dit is een herhaling van de workshop die is aangeboden op 28 januari.

De focus van deze workshop ligt op het leren van de basistechnieken voor het beeldhouwen in hout. Er wordt gewerkt met een beitel, guts en klopper en later om het beeld af te werken met een rasp en schuurpapier. Om het voor zowel gevorderden als beginners aantrekkelijk te maken, wordt er gewerkt in lindehout, dat een zachte houtsoort is. Voor het beeldhouwen in hout is het belangrijk dat je op een andere manier naar je materiaal kijkt. Zo krijg je een sterk beeld. Er wordt gewerkt tot uiterlijk 16 uur waarna Anja de werken zal bespreken.

De kosten voor deze cursus bedragen € 45,00 voor leden en € 55,00 voor niet-leden. Materialen, inclusief het gebruik van alle gereedschap en een kopje soep, kosten € 10. Zelf een lunchpakketje meenemen.

Het totale bedrag (cursus- en materiaalgeld) uitsluitend per pin betalen bij aanvang van de cursus. Tot één week voor aanvang van de cursus kunt u kosteloos annuleren, daarna is het volledige cursusgeld verschuldigd.

Als u na de workshop besluit om lid te worden van Perspectief, krijgt u € 25,00 korting op de contributie voor het eerste jaar lidmaatschap.

Aanmelden voor deze workshop:

Let op: deze workshop wordt ook aangeboden op 28 januari 2024!