Alle nieuwsberichten, Komende workshops, (basis)cursussen, lezingen

Workshop Cobra verf, 17 maart 2024

Simone Bakker

Data, tijdstip en locatie:

Zondag 17 maart 2024
van 13.30 tot 16.30 uur
Onder leiding van Simone Veldt-Bakker
Locatie: Atelier van Perspectief in Akersloot,
Sporthal De Lelie, Rembrandtsingel 3, 1921 EK Akersloot.
Ingang is rechts naast de Bibliotheek

Simone Veldt-Bakker weet veel over materialen. Zij is bekend van de winkel voor kunstenaars die zij jarenlang aan de Dorpsstraat heeft gehad en geeft deze workshop vaker. In de workshop gaan we aan de slag met Cobra “water vermengbare” olieverf. Tijdens de workshop krijg je uitleg over het gebruik van de verf en de verschillende mediums en het “vet over mager” principe. We doen testjes met verschillende mediums en werken ook met water als verdunningsmiddel. Het doel is om het materiaal te “voelen en proeven”. Ook voor deelnemers die de verf al kennen is het interessant, omdat er inmiddels weer nieuwe mediums op de markt zijn.

Daarna gaan we aan de slag met de verf op een doek. Er is een mooi voorbeeld om mee te oefenen, maar een eigen ontwerp (figuratief of abstract) is natuurlijk ook mogelijk. 

De kosten voor deze cursus bedragen € 30,00 voor leden en € 35,00 voor niet-leden. Deelnemers moeten zelf papier, doek of canvas board meenemen van minimaal A4 formaat, maar groter mag ook. (Doek geschikt voor olieverf van 30×40 cm wordt aangeraden). Voor al het andere materiaal wordt gezorgd. 

Het totale bedrag (cursus- en materiaalgeld) uitsluitend per pin betalen bij aanvang van de cursus. Tot één week voor aanvang van de cursus kunt u kosteloos annuleren, daarna is het volledige cursusgeld verschuldigd.

Als u na de workshop besluit om lid te worden van Perspectief, krijgt u € 25,00 korting op de contributie voor het eerste jaar lidmaatschap.

Aanmelden voor deze workshop: