Alle nieuwsberichten, Komende workshops, (basis)cursussen, lezingen

Workshop Schilderen met je (klein)kind, 10 maart 2024

Gezellig samen aan de slag!

Data en tijdstip:

Zondag 10 maart 2024
van 13.30 tot 16.00 uur
Onder leiding van Fré Ham

Wie wil dat nou niet? Samen met je (klein) kind een fantasierijk schilderij maken? Op zondagmiddag 10 maart kan elke (groot) ouder onder leiding van Fre Ham samen met een kind een kleurrijk kunstwerk schilderen.

Op een vel stevig karton worden eerst met acrylverf diverse felle kleuren aangebracht, daarna schilderen de koppels naar hartenlust, met of zonder hulp van sjablonen, allerlei stippeltjes, lijntjes, bloemetjes of andere versieringen erop. Als alles droog is, kunnen de kinderen daar fantasiedieren van maken. Met behulp van de ouder krijgt de achtergrond tot slot een basiskleur waardoor de dieren uit het schilderij springen.

Graag zelf kwasten, penselen, oud overhemd of schort en acrylverf meenemen. Voor karton wordt gezorgd.

De kosten per koppel voor deze gezellige workshop zijn € 25,00 voor leden en € 30,00 voor niet leden. Het bedrag uitsluitend per pin betalen bij aanvang van de workshop. Tot één week voor aanvang van de workshop kunt u kosteloos annuleren, daarna is het volledige bedrag verschuldigd.

Als u na de workshop besluit om lid te worden van Perspectief, krijgt u € 25,00 korting op de contributie voor het eerste jaar lidmaatschap.

Aanmelden: