Alle nieuwsberichten

Nieuwsbrief 6. Over een wedstrijd en exposities.

Nieuwsbrief 6 van dit jaar (verzonden op 24 februari) biedt onze leden een uitdaging: wie maakt het mooiste portret van inwoner van Noord-Holland? Het Frans Hals Museum en het Amsterdam Museum hebben een portretwedstrijd uitgeschreven waarin makers worden opgeroepen om de gezichten van nu’ in Noord-Holland vast te leggen. Je inzending mag een foto zijn of een schilderij, een tekening, een grafische prent, een beeld, een video of nog iets heel anders. Voor iedereen die creatief is bij Perspectief dus genoeg mogelijkheden om mee te doen!

Daarnaast in nieuwsbrief 6 informatie over drie exposities van leden/begeleiders:

  • Expositie Noordhollandse Keramisten,
  • Expositie in Zaansgroen,
  • Expositie Daniel Haans.

Klik hier om nieuwsbrief 6 van 24 februari 2024 te lezen of klik hier om naar het overzicht van alle nieuwsbrieven en afleveringen van Perspectiviteiten te gaan.