Digitale kerstexpositie 2021

Ook in 2021 houden we onze kerstexpositie digitaal. In deze expositie laten leden zien dat hun creativiteit ook dit jaar niet is opgedroogd, en dat ze veel technieken in huis hebben om die creativiteit vorm te geven. Schilderijen: abstract en figuratief, etsen, keramiek, houten en stenen beelden. We maakten het allemaal.

Ben je lid en wil je een bijdrage leveren aan deze expositie? Stuur je werk naar ict@perspectiefcastricum.nl zodat wij je werk in deze galerij kunnen plaatsen. Ben je bezoeker? Laat weten dat je deze expositie hebt bezocht door een reactie achter te laten. Onze leden stellen dat op prijs!

  • Tini Bink. Acryl
Rakustoken met de woensdagmiddag-keramiekgroep levert bijzondere ook kunstwerken op.

9 gedachten over “Digitale kerstexpositie 2021”

  1. Beste mensen van Perspectief, en vooral natuurlijk mijn tante Tini Bink! Wat een prachtige kunst hebben jullie gemaakt. Ik heb ervan genoten om er naar te kijken. Eigenlijk nog niet eens een hele gekke oplossing om het online tentoon te stellen. Want ik zou niet heel gemakkelijk naar castricum kunnen komen om een tentoonstelling te bekijken. En nu kan ik het vanuit huis bekijken. Alle stukken zijn ware kunststukken. Ik wens jullie allen een heel fijn 2022 een jaar waarin jullie weer veel van jullie creativiteit kwijt zullen kunnen zodat wij volgende kerst weer kunnen genieten. Miriam

  2. Fantastisch om het toch al is het digitaal te kunnen bewonderen. Genoten wat een prachtige schilderijen, beeldhouwwerken en keramiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *