Galerie van crisis-creativiteit

Omdat we bij Perspectief de richtlijnen van het RIVM respecteren, kunnen we niet gezamenlijk in onze ateliers onze creativiteit delen. Maar dat wil niet zeggen dat onze leden nu niet actief zijn. Integendeel! Er wordt nog altijd geschilderd, gekleid, gehakt en gebeiteld. Soms naar eigen idee en soms op basis van een tip of een thema van één van onze begeleiders.

In onderstaande galerie een overzicht van een aantal kunstwerken van onze leden. Bekijk en bewonder ze gerust. Onderaan deze pagina kunt u ook een reactie achterlaten voor de makers van deze werken.

Bent lid en wilt u hier uw werk online tentoonstellen? Stuur een foto van uw werk (in landscape-formaat) naar de websitebeheerder via ict@perspectiefcastricum.nl.

 • Maker: Hansje Veen. Techniek: keramiek

11 gedachten over “Galerie van crisis-creativiteit”

 1. Wat een leuk, levend portretje, Christien. Die hoop ik nog eens in ‘t echt te zien!
  Je hebt misschien wel meer voor deze galerie …..?
  groet,
  Ed

 2. wat een enthousiste perspectievelingen,heel mooi werk en ook heel divers,toch
  hoop ik dat we weer gauw aan de slag kunnen in ons atelier want dat is veel
  gezelliger .maar ik ben vast niet de enige die zo denkt.bedankt voor de actieve
  galeriehouders die dit mogelijk maken! gr Tini Bink.

 3. Prachtig Kees,
  hoe je met zo’n snelle levendige schets het moment weet vast te leggen. Een foto van dit muzikale gebeuren zou jou niet kunnen verbeteren

 4. Prachtig MARIA , hoe je beweging weet vast te leggen ! Zoals je zelf schrijft, geeft je “vrijheid een grotere voldoening”….om je te laten verrassen, dan het naschilderen van foto’s” !

 5. Annemieke, Je hebt heel veel aandacht je kleinkinderen op het strand vastgelegd. Terwijl de achtergrond op een mooi impressionistische manier is geschilderd, maar kinderen daarentegen door licht-en kleurgebruik en contour en ook in een soort aura zijn geschilderd, doet het gebruik van je foto helaas wat afbreuk aan het resultaat.

 6. Ja Walter,
  Zo te zien heb je Zuid-Franse sfeer aardig te pakken. Je overtreft Vincent van Gogh alleen nog in je kleurgebruik !

 7. Niet haar onderwerp als een onstuimige zee, maar door haar penseel-en kleurgebruik geeft ADA v.d. BERG. deze acrylschildering een unieke expressie !

 8. In “Het Bos”” van TON POTS doet een vraag als abstract of figuratief en vlak of ruimtelijk niet ter zake. Kortom: Het geeft een fascinerende inkijk in een sprookjesachtige en kleurrijke ruimte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *